Vision Thing

četvrtak, 19.02.2009.

#307 - Psihomodo OZ! (exkluŽivnoooo!)




sve je slatko ko` od čokolade
vrtni patuljci makove sade
djevojke mlade urnebesno vrište
dečki lagano gutaju gemište
…neki čak i nargilu puše
svjetske rekorde u uživanju ruše
i svi se smiju, svi su savršeno haj…
…ziher tako izgleda raj!!

By PsihomodoPop


Weeeeee!
Album je napokon u shopovima!
Direktno iz Sony-a , izašao je na sam rođendan Davora Gobca.

U ponedjeljak su dečki iz Psihomodo Popa odradili i presicu u klubu SOBA i najavili i par novih stvari…
Dečki su izrazili svoje zadovoljstvo novim studijskim albumom, koji je totalno na korjenima onih dobrih starih Psihića na koje sam navikao i uz koje sam odrastao, a čak je i striček Škarica iz CrorecordZa rekao da mu je omot i opremljenost albuma jedan od najboljih.

Heh… hvala, hvala. Ok, nije da se hvalim...ali kad smo već toliko truda uložili what a hell..
Ne mogu biti ne ponosan, ipak sam ispucao brdo fotki i uspio uz pomoć Gobca i Tomija srediti sve u vrlo kratkom roku na obostrano zadovoljstvo.
Slike sa albuma već kolaju okolo po časopisima, a ciejli album i sam omot uz knjižicu unutra imaju mi neku posebnu cool energiju, jer je nekako cijeli Band bio ufuran u to.
Uz meni neopisivu pomoć njihova menađera Tomija i odličnu sliku na samoj naslovnici, koju je iz originalnog filma Čarobnjak iz Oza, majstorski preradio, meni genijalni Igor Kordej.
Fotku na temu Čarobnjaka iz Oz, možeze pronači na unutrašnjosti CD-a.
Iako ima dosta Photoshopa...otkrit ću vam tajnu...cipelice su prave!!!! ono štikletine broj 42!!!!!! iz čarobnog ormara HRT-a :D



Osim što je snimljen i treći spot sa novog albuma najavljen je službeno i veliki koncert u Boogaloou, 28.2.2009.
Ukoliko se nađete na koncertu, a za desetak kuna više,uz ulaznicu možete dobiti i album, sudjelovati ćete u snimanju velikog vido live-a.

Naime, vjerojatno naš najpoznatiji redatelj spotova, Gonzo, okupirati će dvoranu sa čak 9 kamera, a i stejđ će biti nabildan velikim lcd wallom i ostalim igračkama koje će još više nabrijati atmosferu..iako ..budimo iskreni, za to Psihičima i nije potrebna neka dodatna pomo… ali Bože moj, ak' može Madona.. :P

Gobac je još najavio i izdavanje LP-ja novog albuma. Retro je naime ponovo in, a ploča će biti izdana u ograničenom broju primjeraka, za prave funove. Iako možda i nebi trebao izlaziti s nekim podacima vam… ali onda ovo ne bi bila exkluziva… naime, LP bi trebao biti dvostruki jer bi se trebale u kompletu naći dvije ploče.
Najnovija „Jeee! Jeee! Jeee“ i reizdanje prvog studijskog albuma , legendarna „Godina Zmaja.

Naime Godina Zmaja bi trebala izaći, napokon i remasterizirana i na CD-u, po prvi put poslije 1988. Godine.

Jeee! Jeee! Jeee!



19.02.2009. u 12:15 • 16 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Pisanje tintom, pisanje svjetlom

Vision Thing fotografski blog, iza kojeg se krije Deyan Barić. Profesionalni i freelance fashion fotograf, dizajner, kolumnist i IT novinar, fotografski recenzent i vizualni astronaut koji hvata svijet u vlastite kadrove uz ovisnost o glazbi i umijetnosti! 
 
free webpage counters

Link me baby!


SPONZORČAD:









* * *






* * *








* * *


Conections









©OPYRIGHT NOTICE

 Sve, izložene fotografije, na ovom blogu, autorsko su djelo (iza kojeg stoje godine iskustva, i mnoštvo skupih i neuspjelih pokušaja i sati i sati rada) čiji sam vlasnik , isključivo ja, kao autor. Stoga su fotografije zaštićene po zakonu o autorskim pravima; masivnom bejzbol palicom i željeznim kapicama mojih Doc.Martens čizma. No ukoliko vam se pojedine slike svide i želite ih isprintane nakeljiti doma na zid, biti će mi drago, no ukoliko vas pri tome peče savjest, vas kao dobre i nadasve plemenite duše, moj žiro račun stoji vam na raspolaganju, a pošto su umjetnici uvijek bez para, i malo je puno :) Dakle: 2484008-3201948281 -Raiffeisen Bank Želite li neku sliku, kao ukras na svome zidu imati u punoj raskoši, razlučljivosti , u velikom formatu i na foto papiru jer baš mislite da će vam po feng-šuiu oplemeniti životni prostor, naručite ju preko mojeg mejla : sadisticoshy@dominionart.net ajsikju:9826871

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Nekomercijalno - Bez prerada.